Jacobs Elektro Groep is een elektrotechnisch installatiespecialist. Wij ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw.

Jacobs Elektro Groep is een elektrotechnisch installatiespecialist. Wij ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw. Door CO2-uitstoot en energiekosten te verlagen, en veiligheid en woon- en werkcomfort te vergroten. Opererend in Breda en wijde omgeving, voeren wij een diversiteit aan werkzaamheden uit: van kleine reparatieklussen tot allesomvattende turnkeyprojecten. Volgens KOMO-Instalkeurmerk, NEN-1010 en -3140.

Gespecialiseerd in turnkeyprojecten

Met ons brede dienstenpakket nemen wij een sterke positie in op het gebied van turnkeyprojecten. We ontzorgen klanten door ze één aanspreekpunt te bieden voor elektrotechnische installaties, domoticasystemen, beveiligingssystemen, duurzame oplossingen en service en onderhoud. Wij leveren 100% maatwerk. Dat vereist kennis, flexibiliteit en zorgvuldigheid onder één dak.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In onze dagelijkse bedrijfsvoering staat MVO centraal: mensen, milieu en markt. We hebben onze CO2-uitstoot beperkt door deels over te stappen op elektrisch rijden. Twee derde van onze energiebehoefte wekken we via 335 zonnepanelen zelf op. Ook ons domoticasysteem helpt energie te besparen. En door de invoering van een intern carpoolsysteem rijden er minder auto´s op de weg.

Betrokken Ondernemers - Samen voor Breda

Daarnaast is Jacobs Elektro Groep partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis. 

Diep in het hart wil iedereen iets betekenen voor een ander. Goed doen, voelt goed. Dat geldt op persoonlijk vlak, maar zeker ook zakelijk. Maatschappelijk betrokken ondernemen heeft impact op meerdere fronten. Het brengt collega’s niet alleen dichter bij elkaar, maar ook bij het doel dat wordt gesteund. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen.

Betrokken Ondernemers Breda wil die lach op zoveel mogelijk gezichten zien, door zinvolle ontmoetingen te organiseren tussen bedrijven en maatschappelijke instellingen. Geen vage beloftes maar notarieel vastgelegde afspraken om concrete doelen te behalen. Dat doet goed voor ondernemers, voor medewerkers, vrijwilligers en uiteraard de Bredase maatschappij. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.betrokkenondernemersbreda.nl.

Samenwerken volgens bouwteammethode

Voor een optimale prestatie en klanttevredenheid vinden wij een nauwe samenwerking tussen partijen onmisbaar. Wij werken bij voorkeur volgens de bouwteammethode. Vóór aanvang van het project stellen we een specialistenteam samen, dat kennis bundelt en activiteiten nauwkeurig afstemt. Dat werkt kostenverlagend en procesversnellend. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Klanten van Jacobs Elektro Groep

Hoewel onze particuliere en zakelijke klanten zich voornamelijk binnen een straal van ongeveer 50 kilometer van Breda bevinden, strekt ons geografisch werkgebied zich over heel Nederland uit. Wij werken in de utiliteits-, nieuwbouw-, renovatie- en service- en onderhoudsmarkt o.a. voor:

• VvE’s
• woonstichtingen
• gemeenten             
• architecten
• aannemers
• projectontwikkelaars             
• installatie-adviseurs
• industriële bedrijven
• horecabedrijven    
• retailers
• particulieren

Meer informatie over Jacobs Elektro Groep?

Lees meer over onze diensten: elektro, domotica, beveiligingssystemen, duurzame oplossingen en service en onderhoud. Maak kennis met onze medewerkers. Of bekijk onze projecten.